Nova vest
Košarka

Utorak, 03.01.2017.

15:00

Džikić pred Solnok: Treniramo nekompletni

Trener Partizana Aleksandar Džikić ima problema sa zdravstvenom situacijom u timu, ouči nastavka sezone u FIBA Ligi šampiona.

Izvor: AK

Autor: AK

Džikić pred Solnok: Treniramo nekompletni
Foto: StarSport

Crno-beli 2017. godinu otvaraju u sredu protiv mađarskog Solnoka, u 11. kolu takmičenja.

Dok je Partizan na deobi treće pozicije u Grupi E sa skorom 6-4 sa AEK-om, na dve pobede iza lidera Bešiktaša, Solnok je poslednji sa svega jednim trijumfom u deset utakmica.

U prvom međusobnom okršaju dva tima Partizan je slavio u Mađarskoj 70:55, početkom novembra.

"Solnok je značajno promenio sastav u odnosu na našu prvu utakmicu. Dovedeni su iskusni Andrić i Pavličević, i to će sigurno doneti novi kvalitet njihovoj igri u napadu, pre svega u šutu spolja i unutrašnjoj igri, a to će rasteretiti njihovog prvog strelca Vojvodu. Takođe, igraju dosta agresivnije u fazi odbrane, sa puno kontaktna i pomaganja. Kada se sve to podvuče, nema mesta nikakvom opuštanju ili unapred upisanim bodovima, jer ako ne uđemo maksimalno spremni za borbu, ništa dobro iz toga ne može da se dobije. Na sve to, zdravstvena situacija je potpuno nezahvalna, treniramo nekompletni, a to nam je već više puta poremetilo rad i način pripreme za utakmicu", istakao je Džikić.

Duel Partizana i Solnoka na programu je u sredu od 20 časova u hali "Aleksandar Nikolić", karta za tribine košta 300, a za parter 500 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve