Nova vest
Košarka

Nedelja, 20.11.2016.

15:24

Radonjić: Spremni smo za Karpoš

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegova ekipa mora da bude oprezna u predstojećoj utakmici protiv ekipe Karpoš Sokoli u Jadranskoj ligi.

Izvor: B92

Autor:B92

Radonjić: Spremni smo za Karpoš
Starsport

Košarkaši Zvezde u ponedeljak od 18 časova u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić" igraju protiv makedoske ekipe Karpoš Sokoli poslednju utakmicu 10. kola Jadranske lige.

"Posle izuzetno napornog i uspešnog ciklusa, očekuje nas duel protiv Karpoša, ekipe koja je mogla da ima više pobeda nego što ih ima. Napravili su mnogo promena, počev od promene trenera, a zatim je stigla i prva pobeda nad favorizovanom ekipom Budućnosti. Znamo da igramo protiv ekipe koja je kadra da napravi dovoljan broj pobeda i ostvari osnovni cilj. Medjutim, mi želimo još jednu pobedu i nove bodove. Zdravstveno stanje je dobro i spremni smo za utakmicu", rekao je Radonjić.

Zvezda je prva na tabeli sa svih devet pobeda i jedina je neporažena ekipa u ligi, dok je Karpoš poslednju sa samo jednom pobedom i osam poraza.

Košarkaš Crvene zvezde Branko Lazić rekao je da utakmica protiv Karpoša neće biti laka.

"Imali smo jedan dan za odmor i odmah smo počeli pripreme za Karpoš. Možda na papiru to deluje kao laka utakmica, ali ona to nije. Karpoš je pobedio Budućnost, promenili su trenera i vidi se reakcija. Moramo da budemo oprezni, maksimalno koncentrisani kako bismo stigli do cilja, a to su bodovi u ovoj utakmici", naveo je Lazić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve