Trojka iz bloka: Kraj u Višnjičkoj Banji

Posle 37. sprovedenih turnira širom Srbije, regiona i dijaspore, humanitarni projekat „Trojka iz bloka“ završava se u nedelju u Višnjičkoj Banji.

Izvor: B92
Podeli

U OŠ „Milena Pavlović-Barili“ biće organizovano takmičenje u brzom šutiranju trojki, a zainteresovani se pozivaju da učešćem na turniru obezbede bolje uslove za život sedmočlanoj porodicu Živković iz Padinske Skele.

U pauzama takmičenja u šutiranju trojki posetioce očekuje bogat zabavni program za koji će biti zaduženi reper Boško Ćirković – Škabo (Beogradski Sindikat) , jedan od najpopularnijih beogradskih disk džokeja – didžej Kobazz, najbolji evropski košarkaški fristajler Nemanja Blažić – Triki, mladi glumac Predrag Vasić i mnogi drugi.

Ulaz na ovu manifestaciju je slobodan, a prijava za učešće na turniru iznosi 300 dinara. U slučaju lošeg vremena turnir će biti održan u školskoj sali.

„Trojka iz bloka“ je idejni sportsko-humanitarni projekat Humanitarne organizacije Srbi za Srbe pomoću kojeg se kroz turnire u brzom šutiranju trojki prikupljaju sredstva namenjena za pomoć socijalno ugroženim porodicama koje žive na području Srbije i regiona i broje četvoro i više dece.

Projekat je nastao 2012. godine i za prvih pet sezona postigao je veoma zapažene rezultate u Srbiji, regionu i dijaspori.

Projekat „Trojka iz bloka“ od prvog dana ima zvaničnu podršku Košarkaškog Saveza Srbije i dva najtrofejnija košarkaška kluba u Srbiji – Crvene Zvezde i Partizana, a krajem 2015. godine podršku projektu uputio je i Košarkaški Savez Republike Srpske.

Za prvih pet godina postojanja „Trojku iz bloka“ je podržao veliki broj javnih ličnosti iz sveta sporta, muzike i kulture.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.