Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 03.10.2016.

16:45

Milojević: Očekujem težak meč u Železniku

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv FMP-a u Jadranskoj ligi, ali da veruje da će ekipa uspeti da pobedi u Železniku.

Izvor: SM

Autor: SM

Milojević: Očekujem težak meč u Železniku
StarSport

"Očekuje nas težak meč sa FMP-om koji je u prvom kolu u Zadru odigrao odličnu utakmicu i pokazao koliko je ozbiljna ekipa. Prošle sezone smo ih teško dobili u seriji za treće mesto u Super ligi. Verujem da nam je pobeda protiv Olimpije donela potrebno samopouzdanje i da ćemo uz kvalitetnu igru uspeti da pobedimo u Železniku", rekao je Milojević.

Košarkaši Mege igraju u utorak od 19 časova u Železniku protiv FMP-a, utakmicu drugog kola Jadranske lige. Mega je u prvom kolu pobedila Olimpiju sa 86:85, a FMP je izgubio u Zadru sa 76:78.

Milojević neće moći da računa na povređene Stefana Glogovca i Ognjena Čarapića koji će propustiti narednih nekoliko utakmica u ABA ligi.

Košarkaš Đorđe Simeunović rekao je da njegova ekipa mora da igra agresivno u odbrani i da veruje u pobedu.

"Pobedili smo Olimpiju u neizvesnom meču iako nismo odigrali dobro u većem delu utakmice. Pobede u 'gustim' mečevima su važne za samopouzdanje, pa u dobrom raspoloženju idemo u Železnik. FMP je odigrao meč na jednu loptu u Zadru, gde je imao priliku za pobedu protiv ekipe za koju verujem da će se boriti za mesto u plej-ofu", rekao je on.

Mega Leks i FMP do sada nisu igrali u Jadranskoj ligi, pošto je ekipa iz Železnika debitant, a na kraju prošle sezone igrali su za treće mesto u Super ligi, u kojoj je Mega pobedila sa 3:2.

"Protiv njih smo igrali i vrlo tešku seriju prošle sezone u Super ligi i ne verujem da će biti mnogo drugačije sutra. Potrebno je da odigramo agresivnu odbranu koja nas je krasila prošle godine i za koju želimo da bude naš zaštitni znak i ove sezone. Uz napredak u igri u odnosu na prošli meč, verujem da možemo da dodjemo do vrlo važne pobede", naveo je Simeunović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve