Nova vest
Košarka

Sreda, 21.09.2016.

17:29

Telekom i predstojeće sezone uz Partizan

KK Partizan produžio je ugovor sa kompanijom Telekom Srbija na još godinu dana, saopštio je klub iz Humske 1.

Izvor: AK

Autor: AK

Telekom i predstojeće sezone uz Partizan
Foto: KK Partizan

Iz Partizana poručuju da ovom saradnjom obezbeđenja značajna podrška za dalje funkcionisanje kluba, koja daje vetar u leđa za crno-bele.

"Trudićemo se da dobrim igrama u Evropi, ABA ligi i domaćim takmičenjima opravdamo poverenje i predstavimo Partizan, njegove sponzore, državu Srbiju i naše navijače u najboljem mogućem svetlu.stovremeno, KK Partizan NIS izražava zahvalnost premijeru i Vladi Srbije što su prepoznali naš rad i značaj našeg kluba i koji su dali svoj doprinos da do nastavka saradnje dođe", navodi se u saopštenju Partizana.

Partizan sezonu počinje 1. oktobra protiv Mornara u Baru, u prvom kolu ABA lige, a u novoformiranoj Ligi šampiona 13. oktobra gostuje Ludvisburgu.

Crno-beli će pre početka sezone odigrati još dva test meča, prvi u petak u Hali sportova "Ranko Žeravica" protiv bugarskog Lukoila, a generalnu probu imaće u nedelju protiv Spartaka u Subotici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve