Nova vest
Košarka

Četvrtak, 08.09.2016.

16:28

Bjelica se vratio u Crvenu zvezdu

KK Crvena zvezda dobio je u četvrtak veliko pojačanje za narednu sezonu, dvogodišnji ugovor potpisao je Milko Bjelica, saopšteno je na sajtu crveno-belih.

Izvor: SM

Autor: SM

Bjelica se vratio u Crvenu zvezdu
KK/Crvena Zvezda

Bjelica je dete kluba sa Malog Kalemegdana, a u dresu Crvene zvezde proveo je pet sezona od 2001-2006. godine.

Nakon toga, usledile su dve epizode u Nemačkoj (Braunšvajg i Keln), a od 2008. godine standardni je član velikih evropskih klubova: Lijetuvos Ritasa, Kuče Laboral, za koju je nastupao tri sezone, Efes Pilsena i Darušafake, iz koje se vratio u svoju kuću.
Milko Bjelica, visok 207 cm, doneće veliko evroligaško iskustvo i kvalitet u ekipu Dejana Radonjića, a biće veliki oslonac u igri na pozicijama krilnog centra i centra.

Crvena zvezda tako je dovela i treće pojačanje za narednu sezonu, nakon Čarlsa Dženkinsa i Ognjena Kuzmića, a ugovore su produžili Luka Mitrović i Stefan Jović.

Klub nastavlja intenzivno da radi u prelaznom roku na daljem ojačanju tima, koji sezonu otvara utakmicom protiv MZT u Beogradu u okviru ABA lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

140 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve