Nova vest
Košarka

Četvrtak, 16.06.2016.

13:15

Miler: Volim Beograd, ljude i 'ludilo' (VIDEO)

Kvinsi Miler i njegov život u Beogradu bili su tema emisije ’Thru The Lens’, a iz 18 minuta filma vidi se koliko je Amerikanac uživao u Srbiji i Crvenoj zvezdi.

Izvor: B92

Autor:B92

Miler: Volim Beograd, ljude i 'ludilo' (VIDEO)
Starsport

“Beograd je divan grad, Srbija je sjajna zemlja. Ljudi ovde su ’strava’ – za razliku od SAD, svi ti odmah kažu istinu i ono što osećaju, neverovatni su, emotivni“, govorio je Miler dok se u kolima vozio po Beogradu i isticao kako mu se dopada grad.

Kvinsi je autorku emisije odveo u svoj omiljeni restoran u Beogradu, zatim i u TC ’Ušće’, gde je kroz šalu pričao o svojim brojnim “devojkama“.

“Pionir je najua dvorana u kojoj sam ikada igrao“, rekao je Miler i ’izvinio se’ ako atmosfera ne bude takva jer utakmica sa Krkom nije od najvećeg značaja. Što autorka nije videla tada, jeste u Beogradskoj areni na meču sa Panatinaikosom.

“Ovde je ludo i moraš da budeš mentalno spreman na sve to – navijači pokazuju ’srednji prst’, bacaju semenke i kikiriki na teren. Poslednji put kad smo igrali protiv Partizana morali smo da izađemo sa dresovima preko glava, pljuvali su nas odozgo i gađali flašama“, govori Miler tonom iz kojeg se vidi da se saživeo sa ovdašnjim folklorom.

Takođe, Kvinsi je otkrio da često igra 2K, da naručuje uglavnom sokove od pomorandže i jabuke, a probao je da govori i na srpskom, sa promenljivim uspehom. Posebno je istakao majicu sa natpisom ’Zgazi ih sve’, koju je dobio od jednog navijača.

Preporučujemo vam da pogledate snimak:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve