Nova vest
Košarka

Četvrtak, 16.06.2016.

12:32

I Fridzon ostaje u CSKA

Košarkaš moskovskog CSKA Vitali Fridzon produžio je ugovor na još tri sezone (2+1), saopšteno je na sajtu šampiona Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

I Fridzon ostaje u CSKA
Foto: Getty Images

Fridzon je u CSKA stigao 2013. godine iz Himkija, čije je boje branio devet sezona i osvojio Evrokup, Kup Rusije i VTB ligu.

"Srećan sam što ostajem u klubu u kojem ima dosta prijatelja, istomišljenika i rođenih pobednika. Zahvalan sam treneru i upravi na poverenju. Posle savršene sezone, teško je očekivati još više i znamo da će protivnici igrati sa još većim motivom", rekao je 30-godišnji bek.

Od dolaska u ekipu CSKA, ruski reprezentativac postao je jedan od ključnih igrača i do sada je odigrao 186 utakmica uz prosek od 8,2 poena, 2,1 skoka i 1,3 asistencije za 17,7 minuta provedenih na terenu.

Sa CSKA ima osvojene dve titule u VTB ligi i ovogodišnju Evroligu, dok je sa nacionalnim timom osvojio bronzu na Evropskom prvenstvu 2011 i bronzu na Olimpijskim igrama 2012.

"Armejci" su prethodni produžili ugovore i sa Nandom de Koloom, Viktorom Hrijapom, Ivanom Lazarevom, kao i trenerom Dimitrisom Itudisom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve