Nova vest
Košarka

Četvrtak, 09.06.2016.

16:22

Lebron: Pitanje života i smrti; Kari: Ja sam kriv

Glavne zvezde svojih ekipa Lebron Džejms i Stef Kari izneli su svoja viđenja nakon trećeg meča i ubedljivog trijumfa Klivlenda nad Golden Stejtom (120:90).

Izvor: B92

Autor:B92

Lebron: Pitanje života i smrti; Kari: Ja sam kriv
Getty Images

Prvi strelac Kavsa Lebron Džejms istakao je nakon prvog trijumfa u seriji da je ta utakmica za njegov tim bila pitanje života i smrti, i da je pobeda bila neophodna.

U razgovoru sa svojim saigračima pred početak meča Džejms je rekao: “Pratite me i radite svoj posao”

"Na kraju krajeva, nije bitno da li dobijete sa trideset ili jednim poenom razlike, to je ipak samo jedna pobeda. Morate brzo da zaboravite i da izvučete pouke iz tog meča kako bi bili još bolji u narednom. Bio je dobar protok lopte, svi su osećali da su učestvovali u ovoj pobedi. Bila je to timska pobeda. Nije to bio okršaj naše startne petorke protiv njihove. Trebalo je samo da svako odradi svoj deo posla u trenutku kada se nalazio na parketu", izjavio je Džejms.

MVP regularnog dela NBA lige Stef Kari razočaran je svojim izdanjem u trećoj utakmici na gostovanju protiv Klivlenda, ali smatra da je njegov tim još uvek u dobroj situaciji.

"Nažalost, za sve sam ja kriv. Razočaran sam jer nisam uspeo ništa da učinim kako bi moj tim pobedio. Moram da igram stotinu puta bolje, posebno u prvoj četvrtini, da kontrolišem igru, što nisam činio ovoga puta."

Kari, koji je lider po je postigao 19 poena, ali uglavnom kada je Klivlend imao veliku prednost i kada je pitanje pobednika već bilo rešeno. On smatra da njegova ekipa sada treba da pokaže svoju pravu snagu.

"Treba brzo da okrenemo novi list i da shvatimo da smo i dalje u dobroj poziciji za osvajanje titule. Onako kako se pokažemo u narednom meču, to će oslikati srce i dušu našeg tima. Teško je, ali moramo da prihvatimo izazov", zaključio je Kari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve