Nova vest
Košarka

Četvrtak, 12.05.2016.

08:44

Džikić: Stalo nam da pobedimo, to je važno

Trener Partizana Aleksandar Džikić izneo je i pozitivne i negativne ocene nakon pobede nad Mega Leksom u Superligi Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Džikić: Stalo nam da pobedimo, to je važno
Foto: StarSport

Crno-beli su prvi put u sezoni savladali rivala iz Sremske Mitrovice, te ostvarili drugu pobedu u domaćem takmičenju.

"Naterali su nas da odigramo solidnu partiju. Igrali su onako kako smo očekivali, bez nekih taktičih iznenađenja. Nisam najzadovoljniji nekim delovima igre, ali to je nešto što ćemo da interno rešavamo. Očigledno nam je bilo stalo da pobedimo, tako da je to generalno važno", rekao je Džikić.

Partizan je tokom ove sezone često gubio u završnici neizvesne mečeve.

"Da smo se potrošili ovoliko, a da nije bilo povoljnog rezultata bila bi drugačija situacija. Generalno, zadovoljan sam kako su neki od igrača odigrali, neki drugi nisu ali igramo u solidnom ritmu. To je važno", zaključio je Džikić.

Košarkaš Partizana, Čedomir Vitkovac, istakao je da je ovo odlična pobeda za crno-bele.

"Mislim da je ovo samo prvo poluvreme. I da je Mega dobila četiri razlike, postoji drugo poluvreme, biće ta druga utakmica kod nas u Pioniru. Mislim da će Mega spremnije dočekati taj meč a sigurno da i mi možemo odigrati bolje od ovoga", rekao je Vitkovac.

Partizan u sledećem kolu dočekuje Konstantin, u trećem kolu Grupe B, u kojoj igra još Borac iz Čačka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve