Nova vest
Košarka

Petak, 22.04.2016.

19:48

Beograd želi ‘fajnal for’ Evrolige 2018. ili 2019.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali uputio je pismo Evroligi u kojem se ističe želja glavnog grada Srbije da bude domaćin ‘fajnal fora’ Evrolige.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Mali je pismo uputio prvom čoveku elitnog takmičenja Đordiju Bertomeuu, prenose “Večernje novosti”.

Upravo Bertomeu je prošle godine objavio da je Beograd kandidat za organizaciju završnog turnira 2017. godine, čiji domaćin će biti poznat tokom ovogodišnjeg ‘fajnal fora’ u Berlinu.

Pismo gradonačelnika Beograda moglo bi da znači da je prestonica Srbije ispala iz konkurencije za narednu godinu, pa se odmah okrenula kandidaturu za neko od narednih izdanja.

U ime Beograda i lično ime izražavam vam posebnu zahvalnost što ste nam ukazali veliku čast i bili gosti našeg grada. Nadamo se da ste upoznali Beograd u pravom svetlu i poneli pozitivne impresije. Beograd je grad velikog srca, sporta i naša iskrena želja je da budemo domaćini velikih sportskih događaja. Želimo da vam zvanično potvrdimo nameru da Beograd bude domaćin finalnog turnira Evrolige 2018. ili 2019. godine”, stoji u pismu Malog, prenose “Večernje novosti”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve