Nova vest
Košarka

Utorak, 19.04.2016.

14:48

Sramotno: "Navijač" gađao Teodosića (VIDEO)

Senku na spektakl u Beogradskoj areni na meču Crvena zvezda – CSKA bacio je bedan potez jednog “navijača“ crveno-belih.

Izvor: SO

Autor: SO

Sramotno:

Miloš Teodosić, kapiten reprezentacije Srbije i plejmejker Moskovljana, posle meča ulazio je u tunel kada je sa tribina pogođen čašom, uz pogrdne reči.

U ovoj situaciji svi su najbolje prikazali sebe – “navijač“, koji je očigledno došao jedino da iskali sopstvene frustracije, pa je još za to izabrao čoveka koji nosi dres nacionalnog tima skoro deceniju i po od mlađih do seniorske kategorije.

A onda se prikazao i sâm Teodosić, koji je posle meča ’spustio loptu’, razgovarao sa novinarima i fotografisao se sa decom i brojnim obožavaocima koji umeju da cene sve ono što je Miloš dao srpskoj košarci prethodnih godina.

Teško je bez upotrebe vulgarizama opisati postupak ovog čoveka:

Zvezda se izvinjava, veliki Teo oprostio

KK Crvena zvezda Telekom najoštrije osuđuje nerazuman i neodgovoran potez jednog pojedinca, koji je bacio senku na spektakl u “Kombank Areni” i pogodio plastičnom čašom sa vodom, reprezentativca Srbije, košarkaša CSKA i velikog simpatizera Crvene zvezde Miloša Teodosića.

KK Crvena zvezda Telekom tokom cele sezone ukazuje na veliki problem neodgovornih pojedinaca "navijača” koji su ubacivanjem raznih predmeta u teren, koštali klub više desetina hiljada evra i uslovnom suspenzijom parketa u Beogradu.

Predsednik kluba Nebojša Čović odmah nakon incidenta koji se dogodio po završetku utakmice, izvinio se ispred svlačionice u ime KK Crvena zvezda u vrlo srdačnom razgovoru Milošu Teodosiću, koji ničim nije zaslužio ovakav "tretman” neodgovornih pojedinaca u "Kombank Areni”.

„Žao mi je što je senku na izvanrednu sezonu u Evroligi, i veliki uspeh našeg kluba, bacio neko ko ne želi dobro KK Crvena zvezda. Već smo platili ogromne kazne Evroligi, a platićemo još, jer je delegat tog takmičena, u svoju beležnicu upisao tri bačena upaljača na parket, što automatski znači i novu kaznu! Posebno mi je žao što je jedan Miloš Teodosić doživeo ovakvu neprijatnost u Kombank Areni, ali mi je drago da se izdigao iznad neprijatne situacije, i prihvatio izvinjenje našeg kluba, čiji je deklarisani navijač“, rekao je Davor Ristović, direktor Zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

161 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve