Nova vest
Košarka

Utorak, 19.04.2016.

11:54

Pecarski: Rej Alen sjajno iskustvo, ali Džordan...

Mladi košarkaš Mega Leksa Marko Pecarski se vratio iz Njujorka gde je učestvovao na „Džordan Brend Klasik“ kampu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Pecarski: Rej Alen sjajno iskustvo, ali Džordan...
Mega Leks/Ivica Veselinov

Pecarski je igrao „Internacionalnom meču“ učesnika kampa, gde je u „Barklej Centru“ u Bruklinu njegova ekipa u slavila sa 85:73 a mladi igrač Mege postigao 8 poena (4/5 za 2 poena) uz 4 skoka za 16 minuta igre.

“Oduševljen sam organizacijom tokom boravka na kampu. Imali smo isplaniran raspored dešavanja tokom celog dana i mogli smo bar delom da osetimo kako izgleda pravim NBA igračima. Nakon prvog sastanka i upoznavanja sa našim domaćinima, usledili su treninzi u Džordanovoj hali ’Terminal 23’, razgovori sa trenerima i tura sa potpunim pristupom po Medison Skver Gardenu, gde smo se upoznali sa istorijom Niksa”.

Mladi igrač Mege je imao prilike da posluša iskustva i savete legendarnih igrača NBA lige.

“Posle jednog od treninga na početku boravka, imali smo priliku da razgovaramo sa Rejem Alenom koji nam je pričao o svom putu do NBA lige, kako je trenirao u našim godinama i uopšte, o svim izazovima koji nas očekuju”.

Ipak, najveći utisak na Pecarskog je ostavio je susret sa Majklom Džordanom.

“Nakon što smo odigrali Internacionalni meč u Barklej centru, sa nama je razgovarao Majkl Džordan koji nam je pričao o svojim NBA iskustvima i odgovarao na pitanja igrača. Susret sa Džordanom mi je ostavio najveći utisak tokom boravka u Njujorku”.

Za kraj, Pecarski je govorio o utiscima i iskustvu koje je poneo iz Njujorka.

“Vrlo sam zadovoljan svojim boravkom na Džordan Brend Klasiku odakle sam poneo dragocena iskustva i gde sam, verujem, na pozitivan način predstavljao Mega Leks”, završio je mladi centar Mege.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve