Nova vest
Košarka

Subota, 16.04.2016.

14:29

Budućnost otpustila Dragićevića

Podgorička Budućnost otpistila je Tadiju Dragićevića zbog incidenta na utakmici sa Jedinstvom u Bijelom polju, u crnogorskom šampionatu.

Izvor: AK

Autor: AK

Budućnost otpustila Dragićevića

Dragićević je pre nekoliko dana suspendovan na šest meseci i kažnjen sa 5.000 evra zbog fizičkog kontakta sa sudijom Vladanom Škundićem, nakon što je dobio tehničku grešku.

"Izuzetno smo zahvalni za veliki Tadijin doprinos osvajanju prvog mesta u regularnom toku ABA lige, tokom koje je Dragićević zaslužio mesto u najboljoj petorci takmičenja, Ipak, želimo da pokažemo da Budućnost VOLI ni u kom slučaju neće da toleriše nedisciplinu svojih igrača. Tadiji Dragićeviću želimo mnogo uspjeha u nastavku karijere", navodi se u saopštenju KK Budućnost Voli.

Sudija Vladan Šundić je prijavio Dragićevića da je fizički nasrnuo na njega, "tako in što je istog otvorenim šakama – dlanovima udario u predelu lica".

Komesar crnogorske Erste lige, stoji u saopštenju, je "na osnovu odgledanog snimka navedene utakmice, izvještaja službenih lica, izjave igrača T. Dragićevića", slučaj poverio Disciplinskoj komisiji.

U snimku do kojeg je stigao B92 jasno se vidi da je Dragićević rukama uhvatio za glavu Šundića, ali da nije bilo pomenutog udarca kji je mogao da prouzrokuje povrede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve