Nova vest
Košarka

Subota, 16.04.2016.

10:44

Radonjić: Moskva pokazatelj onoga što sledi

Trener Crvene zvezde rekao je posle dočeka navijača navijača pri povratku iz Moskve da je osećaj fenomenalan.

Izvor:

Autor:

Radonjić: Moskva pokazatelj onoga što sledi
StarSport

"Osećaj je fenomenalan. Nismo slučajno došli do Top 8. Nismo nagrađeni već smo to zaslužili. Pronalazili smo rešenja u prvoj fazi, a situacija nije bila laka. Ima puno da se igra i moramo da se okrenemo onome što nas čeka. Nadam se da je ovo dobar pokazatelj za ono što sledi. Očekivalo se da razlika bude veća ista kao u prvom meču. Ali smo mi odigrali dobr", rekao je Radonjić.

Srpski i regionalni šampion odigrao je dva sjajna meča protiv CSKA, ali je jedan od favorita ipak uspeo da sa dva trijumfa prednosti dođe u Beograd. Posebno se ističe drugi susret, kada je Zvezda imala napad za senzaciju, ali se Stefan Jović nesrećeno okliznuo.

"Ostaje žal, pogotovo jer smo vodili dugo. Mogli smo da dođemo do pobede. Verujem da su navijači zadovoljni i da znam da će doći da nas podrže u trećoj utakmici. Samo uz njihovu pomoć možemo da odemo iznad mogućnosti i dođemo do pobede nad najvećim favoritom za osvajanje titule", dodao je crnogorski stručnjak na aerodromu 'Nikola Tesla' za 'Sport Network'.

Treći duel četvrtfinalne serije elitnog takmičenja na programu je u ponedeljak od 20.45 u Beogradskoj areni, a na fajnal-for u Berlin će tim koji prvi tri puta slavi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve