Nova vest
Košarka

Četvrtak, 24.03.2016.

10:38

Džikić: Andrić ulazi kontrolisano u ritam

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je da ekipa vredno trenira pred početak novih izazova.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Džikić: Andrić ulazi kontrolisano u ritam
Starsportphoto

Skoro mesec dana posle završetka Jadranske lige i više od mesec dana pre početka Superlige, košarkaši Partizana vredno treniraju, spremaju se za prijateljske utakmice i čekaju početak domaćeg takmičenja.

"Tu smo, još odustali nismo. Ulazimo polako u trening. Vremena barem imamo dovoljno", rekao je trener ekipe Aleksandar Džikić agenciji Beta.

Partizan je 29. februara završio Jadransku ligu pobedom nad Cedevitom, posle čega je trenirao još sedam dana, a onda je ekipa dobila sedam dana ponovo, da bi se u ponedeljak ponovo okupila i nastavila da radi. Sa timom radi i Mihajlo Andrić, koji je pauzirao duže od četiri meseca zbog povrede.

"Andrić je na svakom treningu, ulazi kontrolisano u sistem. Pokušavamo da ga postepeno dovedemo na takmičarski nivo", rekao je Džikić.

Crno-beli će vreme do takmičarskih utakmica ispuniti prijateljskim mečevima.

"Gledamo da obezbedimo dobre rivale za prijateljske utakmice, što uopšte nije lako. Ali tako je kako je...igraćemo sa Zadrom, Mega Leksom, Slobodom u drugima. Postoje opcije da igramo i sa još nekim ABA ligašima", rekao je Džikić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve