Nova vest
Košarka

Petak, 18.03.2016.

15:24

Pavićević: Da vratimo seriju u Podgoricu

Trener Budućnosti Luka Pavićević rekao je da će njegova ekipa dati sve od sebe kako bi polufinalnu seriju ABA lige vratila u Podgoricu.

Izvor: MN

Autor: MN

Pavićević: Da vratimo seriju u Podgoricu
Starsport

Crnogorska ekipa je samo jednom ove sezone izgubila kod kuće i dogodilo se to u najnezgodnijem trenutku. Mega Leks je trijumfom u Morači zadala najteži ispit Podgoričanima ove godine.

Drugi meč na programu je u subotu u 21 sat u Sremskoj Mitrovici.

“Sigurno da smo posle poraza kod kuće u teškoj situaciji. Idemo rivalu koji je na svom terenu opasan za najjače ABA ligaše, i mnogo bi nam bolje bilo da smo prolaz u finale tražili u Morači, pred našim navijačima. Možemo da konstatujemo da je ovo u neku ruku i dobar ispit za nas koji smo imali izvanrednu sezonu. Moramo da reagujemo, svi zajedno sa snažnom, jakom, ozbiljnom utakmicom, da iščupamo pobedu i vratimo seriju u Podgoricu. Inače, generalno, mislim da imamo dobro postavljenu igru i da smo u prvoj utakmici imali lošu egzekuciju te pripreme. Nadamo se sličnoj završnici iz prvog meča, u kojoj bismo mi na kraju pobedili jer ove Megine dečake još niko nije drugačije pobedio, pa ni mi kada smno igrali u Sremskoj Mitrovici”, rekao je trener Budućnosti Luka Pavićević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve