Nova vest
Košarka

Petak, 18.03.2016.

14:27

Milojević: Budućnost je i sada favorit

Trener Mega Leksa Dejan Milojević prepustio je ulogu favorita Budućnosti, iako njegov tim ima "meč loptu" za prolaz u finalnu seriju ABA lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Milojević: Budućnost je i sada favorit
Starsport

Mega je napravila brejk u Podgorici (85:81) i u slučaju trijumfa na svom terenu eliminisaće prvoplasiranu ekipu regularnog toka ABA lige.

Drugi meč polufinalne serije ABA lige između Mega Leksa i Budućnosti igra se u subotu od 21 sati u Sremskoj Mitrovici.

"Budućnost je i favorit i u ovom meču, a njihov poraz u Podgorici je pokazao da ne pobeđuje uvek bolji tim. Nadamo da ćemo moći da napravimo još jedno veliko iznenađenje i pobedom se plasiramo u finale, što bi bio fantastičan rezultat za našu mladu ekipu", rekao je Milojević za klupski sajt.

Centar Mege Nikola Janković ističe da očekuje reakciju košarkaša Budućnosti.

"Budućnost je izuzetno kvalitetna i iskusna ekipa i od njih očekujemo još veću borbu i motivisanost. Potrebno je da odgovorimo još jače sa agresivnom odbranom, uđemo koncentrisani i hladne glave i verujem da uz pravi pristup, možemo da dođemo pobede. Trijumf bi bio još jedna potvrda sjajnih rezultata u ovoj sezoni", zaključio je Janković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve