Nova vest
Košarka

Utorak, 08.03.2016.

19:10

KKCZ: Karte za PAO od srede

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je da će u sredu početi prodaja karata za utakmicu sa Panatinaikosom u Srbiji Republici Srpskoj.

Izvor: JT

Autor: JT

KKCZ: Karte za PAO od srede
Starsportphoto

Šampion Srbije u petak od 20 časova dočekuju Atinjane u okviru desetog kola Top16 faze Evrolige.

‘Crveno-beli’ pred taj susret drže četvrto mesto na grupi E sa pet pobeda i četiri poraza, dok su izabranici Aleksandra Đorđevića na trećoj poziciji sa skorom 6/3.

Karte za tribine na nivou 400 koštaće 700 dinara, za navijačku tribinu 800 dinara, a za mesta u uglovima na nivou 200 1.100 dinara. Mesta u parteru koštaju 1.000 dinara, u loži 1.600 dinara, dok će svi oni koji žele da sede uz teren morati da plate 10.000 dinara.

Iz redova ‘crveno-belih’ su objavili da će se svi vlasnici sezonskih karata i dnevnih karata za lože nalaziti u sektoru 200 na ‘jugu’.

Atmosfera koju su naši navijači stvarali na utakmicama sa Realom, Himkijem, Lokomotivom u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ se i dalje prepričava širom Evrope. Ali, sada sa našim pristalicama, želimo, da ponovo, kao na utakmicama sa Budiveljnikom, Uniksom, Realom, Barelonom, Galatasarajem i Olimpijakosom, pokažemo da možemo da napunimo ‘Kombank Arenu’ do poslednjeg mesta, i stvorimo atmosferu koja će pomoći našim igračima, biti im veliki vetar u leđa i to uz lično prisustvo prvog čoveka Evrolige Đordija Bertomeua, koji sada može da se uveri u priče koje je ovih godina, slušao o Crvenoj zvezdi, punoj ‘Kombank Areni’ i navijačima našeg kluba na velikoj evroligaškoj utakmici”, stoji u saopštenju Zvezde.

Klub će se narednih dana oglasiti novim saopštenjem o svim detaljima ulaska u “Kombank arenu”, terminu otvaranja hale i rasporedu sedenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve