Nova vest
Košarka

Utorak, 08.03.2016.

17:00

PL: Prva pobeda B92

Protekle nedelje odigrane su sve utakmice drugog kola Poslovne lige, a Polimark je posle neočekivanog remija na startu pokazao snagu protiv ekipe JTI – 5:0.

Izvor: B92

Autor:B92

PL: Prva pobeda B92

Istakao se Tešić sa tri gola i jednom asistencijom.

Ringier i GZZ drže čelo tabele sa po dve pobede, a u drugom kolu ekipa GZZ savladala je Monad financial – 4:3, dok je Ringier savladao ekipu Logit – koja je uzela učešće umesto Loreala – 4:1.

Prve bodove upisala je ekipa B92 koja je savladala Mikroelektroniku sa 4:2, a dobru igru nastavio je i, debitant u ligi, ekipa Aerodroma Nikola Tesla – koja je posle pomalo nezasluženog poraza u prvom kolu ovoga puta bila ubedljiva protiv NIS sa 4:0.

Liga Banaka i Osiguranja

Treće kolo Lige Banaka i Osiguranja je za nama, a nova stara vest je da Eurobank i dalje ubedljivo drži čelo tabele sa tri pobede i to bez primljenog gola, uz 11 datih.

Ove subote, ekipa Eurobanke bila je bolja od Credit agricol banke sa 3:0. Iza njh na tabeli sledi trio Hypo, Raiffeisen i Dunav osiguranje koji imaju po sedam, a u trećem kolu Hypo alpe adria banka savladala je Sberbanku 3:2.

Dunav i Raiffeisen su remizirali protiv Procredita (2:2), odnosno Unicredita (0:0), dok je Banca Intesa osvojila prve bodove u sezoni pobedom nad Generali osiguranjem 3:0.

Komercijalana banka i Societe generale odigrali su bez pobednika – 2:2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve