Nova vest
Košarka

Utorak, 23.02.2016.

00:37

KKCZ: Utorak poslednji dan za zamenu karata

KKCZ apeluje na svoje navijače da je još u utorak moguća zamena sezonskih karata za dnevne ulaznice za meč sa turskim Efesom.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

KKCZ: Utorak poslednji dan za zamenu karata
Starsportphoto

Meč Crvene zvezde i Efesa na porogramu je u petak od 20h u hali "Milenijum" u Vršcu.

Meč u okviru osmog kola Top 16 faze Evrolige sa sobom nosi specifičnu situaciju, jer će crveno-beli igrati u hali "Milenijum" u Vršcu.

Samim tim, svi vlasnici sezonskih karata će morati iste da zamene za dnevne ulaznice, kako bi mogli da prisustvuju izuzetno važnoj utakmici koja je na programu u petak od 20h.

Osim Beograda, u saradnji sa svojim partnerom „Eventimom" navijači, vlasnici sezonskih ulaznica, će moći da preuzmu svoju dnevne ulaznice za utakmicu sa Anadolu EFES-om i na svim „OMV" pumpama, Exclusive change lancima širom Srbije.

Pored toga, zamena će biti moguća i na sledećim prodajnim mestima Eventima.

KK Crvena zvezda Telekom još jednom podseća svoje fanove na koji način mogu da zamene svoje ulaznice za meč sa Efesom:

Uz dostavljanje sezonske karte na uvid, kako bi se evidentirao bar kod, svaki vlasnik dobija dnevnu kartu, samo za ovu utakmicu. Zamena će se vršiti u vremenu od 10 do 20 časova, a od srede od 12 časova KK Crvena zvezda Telekom počinje prodaju pojedinačnih ulaznica za utakmicu koja će se odigrati u petak od 20 časova u dvorani "Milenijum” u Vršcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve