Nova vest
Košarka

Nedelja, 21.02.2016.

11:00

"Partizan u finalu? Nije preveliko iznenađenje"

Košarkaši Mega Leksa će se u svom trećem uzastopnom finalu Kupa Radivoja Koraća boriti sa Partizanom za trofej „Žućkove levice“.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Starsportphoto

Mega je pružila odlčnu partiju u polufinalu protiv Metalca i slavila rezultatom 97:86.

Kapiten ekipe Rade Zagorac očekuje izuzetno težak meč u finalu.

„Juče smo odigrali sjajnu utakmicu protiv odlične ekipe Metalca. Fizički smo se dosta istrošili ali verujem da ćemo u finalu biti spremni da odgovorimo energetski uz našu prepoznatljivu agresivnu igru u odbrani. Partizan je jako dobra ekipa i nije preveliko iznenađenje što su u finalu. Igraju jako dobro sa Džikićem, pred nama je izuzetno težak meč i moraćemo da damo sve od sebe kako bi došli do trofeja“, izjavio je Zagorac.

Trener Mega Leksa Dejan Milojević veruje u svoj tim.

„Napravili smo dva koraka do finala, treba nam i treći da osvojimo trofej. Tamo nas čeka Partizan koji u poslednjih mesec i po dana igra u sjajnoj formi i koji osokoljen pobedama protiv Zvezde vreba svoju šansu za trofej. Verujem u moju ekipu, znam da protiv svakoga možemo da igramo i da pobedimo i verujem da osvajamo trofej“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve