Nova vest
Košarka

Nedelja, 21.02.2016.

00:39

Murić: Neće biti dovoljno ako osvojimo samo Kup

Košarkaš Partizana Edo Murić rekao je da je srećan zbog pobede nad Crvenom zvezdom, ali da ona neće biti dovoljna ako se ne osvoji Kup Radivoja Koraća.

Izvor: JT

Autor: JT

Murić: Neće biti dovoljno ako osvojimo samo Kup
Starsportphoto

Partizan se u subotu uveče plasirao u finale Kupa, pošto je sa 68:60 pobedio 'večitog' rivala Crvenu zvezdu i za trofej će se u nedelju od 21 čas u niškoj dvorani „Čair“ boriti sa Mega Leksom.

Znali smo šta nas očekuje – teška utakmica. Zvezdu je boleo poraz od nas u ABA ligi tako da su pokušali sve da nam vrate. Ali, bili smo na 200 odsto i imali sreću da smo pogađali“, rekao je Murić novinarima posle utakmice u Nišu, „Ništa nije gotovo, sve što smo uradili može da padne u vodu ako izgubimo u finalu. Mega nije naivna, pokazala je da je zrela za finale, ali uradićemo sve da osvojimo trofej“.

Prema njegovim rečima, čak i ako osvoji trofej u Kupu, Partizanu to neće biti dovoljno.

Duga je sezona. Želimo trofej u Kupu, ali to neće biti dovoljno za nas. Dižemo se iz utakmice u utakmicu i zašto bismo prestali? Bićemo veseli ako pobedimo Megu i to će nam biti dodatna motivacija da osvojimo i titulu“, rekao je krilni košarkaš 'crno-belih'.

Murić je posebno istakao da mu je drago što je u hali „Čair“ bilo jednako navijača Zvezde i Partizana i da je veoma lepo igrati u takvoj atmosferi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve