Nova vest
Košarka

Nedelja, 21.02.2016.

00:26

Radonjić: To što smo nekompletni nas ne opravdava

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je to što je njegova ekipa nekompletna nije opravdanje za poraz od Partizana u polufinalu Kupa Radivoja Koraća.

Izvor: JT

Autor: JT

Radonjić: To što smo nekompletni nas ne opravdava
Starsportphoto

Zvezda nije uspela da se plasira u finale Kupa, pošto je sa 60:68 izgubila od Partizana, pa je ostala bez šanse da odbrani 'Žućkovu levicu' koju je osvajala u prethodne tri sezone.

Čestitke Partizanu na zasluženoj pobedi, bio je bolji od nas. Idemo dalje, čekaju nas nove obaveze u takmičenjima koja slede. Evidentno je da smo nekompletni, ali to ne opravdava ovu situaciju“, rekao je Radonjić novinarima posle utakmice u Nišu.

Radonjić je njegov tim napravio previše grešaka da bi mogao da parira 'crno-belima'.

Kada smo se dobro branili, oni su nalazili nove opcije. Previše grešaka i promašaja da bi bilo neizvesnije. Evidentno je da moramo da budemo konkretniji da bismo mogli da savladamo Partizan“, istakao je Radonjić.

Trener šampiona Srbije je dodao da mali broj postignutih poena igrača sa klupe njegove ekipe nije bitan detalj u porazu.

To nije plod nervoze, neki igrači su bili raspoloženiji od drugih. Taj detalj nije bitan u ovom meču, neke druge stvari su presudile“, naveo je Radonjić.

Kapiten 'crveno-belih' Branko Lazić, vidno nervozan zbog poraza, čestitao je Partizanu na pobedi.

Ne bih želeo da komentarišem utakmicu, ostaviću analizu treneru. Mi se okrećemo utakmicama koje dolaze“, kratko je rekao Lazić.

'Crveno-beli' će narednu utakmicu igrati u petak, protiv turskog Anadolu Efesa u Evroligi, a Partizan će se u nedelju od 21 čas za trofej u niškom „Čairu“ boriti sa Mega Leksom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

103 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve