Nova vest
Košarka

Subota, 20.02.2016.

20:12

Milojević: Nećemo se ni uplašiti, ni predati

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da se nada trofeju u Kupu Radivoja Koraća i da se njegova ekipa neće predati ko god joj bio protivnik u finalu.

Izvor: JT

Autor: JT

Milojević: Nećemo se ni uplašiti, ni predati
Starsportphoto

Mega je sa 97:86 savladala Metalac i u finalu Kupa će igrati protiv pobednika duela između Crvene zvezde i Partizana.

„Sportski je nadati se, učim svoje igrače da se ne predaju i kad imaju jedan odsto šanse. Pokazali smo da možemo da igramo kvalitetno protiv kvalitetnijih protivnika od nas. Nećemo se uplašiti“, rekao je Milojević.

Milojević je istakao da bi voleo da se u finalu sastane sa Partizanom, zbog trenera tog kluba Aleksandra Džikića i da ga pobedi. Trener Mege je ocenio da je Zvezda favorit u drugom polufinalu, ali i da Partizan ima svoje šanse.

Zvezda nema previše loših strana, favorit je i protiv Partizana i protiv nas, pod uslovom da prođe“, rekao je Milojević.

Milojević je rekao da je jako zadovoljan pobedom i partijom svojih igrača u polufinalu protiv Metalca.

Znao sam da nas ne očekuje lak zadatak, morali smo dobro da se pomučimo. Poučen iskustvom iz prethodnih utakmica, znao sam da se Metalac nikad ne predaje, što je pokazao i kada se rezultatski približio. Želim im da opstanu u Jadranskoj ligi pa da se i dalje borimo jedni protiv drugih“, rekao je Milojević.

Plejmejker Mege Nikola Ivanović rekao je da je zadovoljan partijom svoje ekipe u polufinalu.

Veći deo meča smo igrali na visokom nivou, napravili uvertiru za sutra, a i uspeli da odmorimo neke igrače. Bilo je i opuštanja, neozbiljnih stvari, prvenstveno u odbrani, ali smo sve u svemu odigrali kvalitetno“, naglasio je Ivanović.

Trener Metalca Vladimir Đokić čestitao je Megi i poželeo joj uspeh.

Utakmica je bila lepa za oko, probali smo da pariramo, iako smo imali mnogo problema sa povredama. Mega je imala veću energiju i želju, bila je agresivna u napadu, a mi smo imali mnogo izgubljenih lopti“, rekao je Đokić i dodao da je Mega zasluženo pobedila i poželeo joj sreću u finalu Kupa.

Centar valjevskog kluba Đorđe Majstorović rekao je da je Mega zasluženo pobedila i poželeo joj dobru utakmicu u finalu.

Tražili smo rešenja na mahove i izgledali dobro. Donekle smo uspeli da budemo dostojan protivnik, pored svih problema koje imamo“, rekao je Majstorović.

Finale Kupa Radovoja Koraća je na programu u nedelju od 21 čas u niškoj dvorani „Čair“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve