Nova vest
Košarka

Nedelja, 03.01.2016.

20:12

Mega revijom asova proslavila Novu godinu

Košarkaški klub Mega Leks tradicionalnom revijalnom utakmicom proslavio je novogodišnje i bižićne praznike u dvorani Sportskog centra “Šumice”.

Izvor: JT

Autor: JT

Mega revijom asova proslavila Novu godinu
Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov

U okviru tog susreta, snage su odmerili roze i zeleni tim, u kojima su se pored košarkaša i članova stručnog štaba seniorskog i juniorskog tima našli predstavnici Meginih sponzora, Miodrag Ražnatović i njegova ćerka Maša.

Trener Mege Dejan Milojević zbog povišene temperature nije nastupio, ali je njegovo mesto zauzeo njegov sin Nikola.

S obzirom da su druženje i zabava bili u prvom planu rezultat nije bio toliko bitan, ali je roze tim pobedio zeleni sa 108:90 i da se Rade Zagorac u roze dresu ponovo pojavio na parketu posle tromesečne pauze zbog povrede. Zanimljiv je bio i okršaj sadašnjih članova stručnog štaba Mege, a nekadašnjih košarkaša, Veselina Petrovića, Nenada Čanka, Gorana Ćakića u duelima sa sadašnjim igračima Mege.

U poluvremenu meča organizovano je takmičenje u šutiranju trojki u parovima. Ekipe su činili: Miško i Maša Ražnatović, Dejan i Nikola Milojević, Zoran Matković i Goran Ćakić, Aleksandar Seratlić i Luka Miljuš, Dušan Dujmić i Nenad Čanak i Ljubo Lilov i Veselin Petrović. Trijumfovali su Dejan i Nikola Milojević koji su u finalu bili bolji Dušana Dujmića i Nenada Čanka.

Po završetku utakmice za dvojicu članova Mege priređeno je i malo iznenađenje, pošto su rođendan proslavili prvotimac Stefan Simić i član pionirske selekcije Luka Miljuš. Oni su od kluba uz prigodne poklone dobiili i veliku tortu kojom su se zasladili svi učesnici revijalne utakmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve