Nova vest
Košarka

Četvrtak, 17.12.2015.

13:13

Pešić: Utakmica za kakvu se živi

Trener Bajerna Svetislav Pešić smatra da "neprijateljska" atmosfera u Pioniru neće omesti njegov tim.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Getty images

Bavarci gostuju Crvenoj zvezdi u petak (19h) u poslednjem kolu Evrolige, u meču koji odlučuje ko će se plasirati u Top 16 fazu Evrolige.

"Koncentrisaćemo se na naš plan igre, neće nas omesti atmosfera. Očekujem neizvesnu utakmicu. Mi smo motivisani da pokažemo da možemo pobediti vrhunski evroligaški tim na gostovanju. Ovo će biti utakmica zbog koje se živi", rekao je Pešić.

Jedan od ključnih Bajernovih igrača Dion Tompson istakao je Zvezdin "pik-en-rol" kao jedan od ključih faktora predstojećeg meča.

"Ceo Zvezdin tima je sposoban da odigra odlično ako im dozvolite. Na nama je da im odbranom ne dozvolimo da uđu u svoj ritam. U prvom meču su nas dobro napadali pik-en-rolom, pa moramo perfektno odraditi posao u odbrani, biće to ključno za ishod utakmice", rekao je Tompson.

Oba tima imaju učinak od četiri pobede i pet poraza, a ko god pobedi u Pioniru plasiraće se u Top 16 fazu.

Dok crveno-beli porazom definitino ispadaju, Bavarci mogu dalje i u slučaju neuspeha, ali samo ako Strazbur priredi senzaciju protiv Reala u Madridu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve