Nova vest
Košarka

Utorak, 15.12.2015.

17:49

Veliko interesovanje: Karte za Bajern od četvrtka

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je da će karate za odlučujuću utakmicu Evrolige biti puštene u prodaju u četvrtak.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

’Crveno-beli’ u petak od 19 časova u hali „Pionir“ dočekuju Bavarce i samo pobeda u duelu sa izabranicima Svetislava Pešića ih vodi u Top16 fazu. U suprotnom, iz najelitnijeg takmičenja, šampion Srbije će se preseliti u Evrokup.

Ukupno 2.700 karata biće pušteno u prodaju u četvrtak od 10 časova u svim poslovnicama Eventima širom Srbije.

Ulaznice za tribine koštaće 800 dinara, za parter 1.300, za belu i plavu ložu 2.000, a za ložu 2.500 dinara. Svi koji žele da sede odmah pored terena, moraće da plate 10.000 dinara.

Iz košarkaškog kluba Crvena zvezda su objavili i da će ulazi dvorane „Pionir“ biti otvoreni od 15.30, a da će već od 16 časova svi navijači moći da prisustvuju duelu ’crveno-belih’ košarkašica i Bora.

Zbog ograničenog kapaciteta dvorane, mole se svi navijači da u ’Pionir’ dođu znatno ranije, kako bi se izbegle velike gužve na ulazima. Takođe, ko nema ulaznicu za meč neće imati pristup prostoru oko hale. Pošto je utakmica desetog kola Evrolige, proglašena duelom visokog rizika, važiće posebne mere obezbeđenja, ali i rigorozne i detaljne kontrole prilikom ulaska u dvoranu, pa se svi gledaoci najlepše mole da budu strpljivi na ulazima“, stoji u saopštenju i upozorila navijače da ne bacaju predmete na teren, pošto je klub zaradio opomenu Evrolige zbog bačenih upaljača tokom utakmice osmog kola sa Himkijem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve