Nova vest
Košarka

Utorak, 01.12.2015.

17:12

Nike 'Air Force 1' proslavio 33. rođendan

Nike ikona i klasik 'Air Force 1' proslavio je svoj 33. rođendan u jedinstvenoj BUZZ Sneaker Station prodavnici, u tržnom centru Ušće.

Izvor:

Autor:

Default images

Legendarni model predstavlja najuticajniju patiku svih vremena, po mišljenju mnogih svetskih muzičkih, sportskih i filmskih zvezda, a kroz tri decenije doživela je više od 2.000 varijacija.

Brojni ljubitelji Air Force 1 patika okupili su se u Buzzu kako bi obeležili ovaj jubilej, ali i dokazali da su istinski poštovaoci Air Force.

Svoju vernost toj čuvenoj silueti, kolekcionari su imali priliku da dokažu učešćem u zanimljivom takmičenju. Ljubitelji Air Force doneli su u BUZZ svoje stare patike, a stručni žiri je na licu mesta proveravao godinu proizvodnje modela i na kraju proslave proglasio vlasnike najstarijih patika, iz čak 2005. i 2006. godine.

Oni su nagrađeni Air Force 1 patikama iz najnovije kolekcije.

Umetnica Biljana Cincarević je na proslavi rođendana svoje slikarsko umeće i kreativnost vešto prenela na čuveni Air Force 1. Krajnji rezultat bila je unikatno oslikana patika, transformisana u umetničko delo.

Umetnički oslikane patike namenjene su prodaji na aukciji, od koje će prikupljena sredstva biti donirana u humanitarne svrhe.

*

*

*

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve