Nova vest
Košarka

Utorak, 10.11.2015.

21:07

Pešić: Igram protiv svog omiljenog kluba

Trener košarkaša Bajerna Svetislav Pešić istakao je da će u četvrtak igrati protiv svog omiljenog kluba – Crvene zvezde.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
foto: StarSport

Bajern će za dva dana dočekati Zvezdu od 20.45, u meču petog kola grupe A ovogodišnje Evrolige.

„Biće ovo veoma intenzivna i psihološka utakmica protiv mog omiljenog kluba. Imaju izbalansiran sastav sa iskusnim igračima i mladim talentima koji već preuzimaju mnogo odgovornosti. Takođe, igraju fizički. Ali ako želimo da pobošljamo šanse da se plasiramo u sledeću fazu Evrolige, moramo da pobedimo Beograđane na svom terenu“, rekao je Pešić.

Duško Savanović ni ne pomišlja na poraz.

„Ukoliko želimo da se domognemo Top16 ne smemo da razmišljamo o porazu. Moramo da pobedimo što je više utakmica moguće, a Beograd je sledeća prepreka za nas posle ove. Oni će doći ovde kako bi dokazali da su jedan od najboljih klubova u Evropi. Moramo pokazati da je ’Audi dom’ naša kuća i branićemo je čime god imamo“, naveo je Savanović.

Srpski plejmejker Vasilije Micić koji brani boje bavarskog kluba poželeo je dobrodošlicu ’crveno-belima’.

„Dobrodošli navijači Zvezde. Želim vam dobru utakmicu i uskoro se vidimo na našem terenu“, istakao je Micić.

Duel Zvezde i Bajerna biće prilika da se Vladimir Štimac susretne sa igračima sa kojima je godinu dana delio svlačionicu.

„Štimac uvek daje sve od sebe, bilo da je to u odbrani ili u napadu“, zaključio je bek Nihad Đedović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve