Nova vest
Košarka

Utorak, 03.11.2015.

20:44

Radonjić: Trenutak za radost

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić zadovoljan je što se njegova ekipa pokazala u situaciji kada ne funkcioniše sve kako želi.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
foto: StarSport

Crveno-beli su ubedljivo savladali najvećeg rivala Partizan 82:77 i zadržali korak za liderom ABA lige Budućnošću.

"Svaki ovakav trenutak je za mene radost, kada sve ne funkcioniše kako želimo, a mi se pokažemo. Videli ste koliko štaka ima pored terena. Ništa ne izgleda onako kako je planirano, radimo koliko možemo i u tim okolnostima fenomenalno funkcionišemo", rekao je Radonjić.

Crveno-beli su loše počeli meč, gubili su 11 poena posle prve četvrtine, postigli u tom periodu samo 13 poena, ali su u nastavku sve nadoknadili.

"Sam početak meča, posle poraza od Himkija, ne znam ni sam, može da se okarakteriše kao grč, ali kako se to komentariše zbog svih problema koje imamo. Eto i danas se pojavila situacija koja je neprijatna za mene kao trenera i za tim. Nijednu utakmicu nismo odigrali u istom sastavu. Dobro je što smo osvojili dva boda i ostali u borbi za četiri ekipe, iz ove perspektive je najbitnije da budemo tu, a kada dođe vreme uradimo ono što smo pokazali da možemo prošle sezone. Prošlo je 17 godina nečega i sada je lakše, a ne teže", dodao je Radonjić.

Čak šestorica igrača Zvezde imala su dvocifren učinak u utorak uveče.

"Ono što je bitno odigrali smo dobro drugi deo meča, nisam zadovoljan pojedinim segmentima, ali znam da će sve biti kao prošle sezone. Koliko će biti poraza u Evroligi, bože moj, biće teško, znam, biće raznoraznih simpatičnih analiza, ali generalno iskustvo je tako da svima koji vole Zvezdu to mogu da poručim nama koji smo u Zvezdi stvarno", rekao je trener Zvezde.

Crveno-bele u petak očekuje duel sa Fenerbahčeom u četvrtom kolu Evrolige, gde imaju jednu pobedu.

"Imamo mnogo vremena i treninga do petka, uradićemo sve da budemo spremni. Cirbes neće biti na treningu sutra, ne znam za prekosutra. Ponavljam, dajemo sve od sebe da uradimo sve najbolje što možemo, kada se svi vrate i Dangubić i Mitrović i Vilijams i još jedan Vilijams, ne znam ko više, bićemo dobri", zaključio je Radonjić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve