Nova vest
Košarka

Utorak, 03.11.2015.

20:18

Božić: Izgledali generalno loše

Trener Partizana Petar Božić nije zadovoljan kako je njegov tim igrao u prvom "večitom" derbiju ove sezone.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: StarSport

Crno-beli su imali dvocifrenu prednost u prvom periodu, ali su ubedljivo poraženi od Crvene zvezde 92:77.

"Mnogo može da se nauči iz ove utakmice i ovih poraza, radimo da te stvari ispravimo. Ne bih komentarisao individualno jer smo po meni generalno loše izgledali večeras. Nijedan individualac nije mogao da donese preokret, već samo timska igra", rekao je Božić.

Partizan je odlično otvorio meč i sjajnim šutem (četiri trojke) poveo 24:13 posle prve četvrtine, ali već do kraja poluvremena Zvezda preokreće rezultat.

"Pokazali smo i na prethodnim utakmicama te prazne minute protiv rivala koji nisu na nivou kao Zvezde, želeli smo to da smanjimo, a kvalitet rivala je sigurno uticao na naše izdanje. Mene je najviše zanimalo da želja i energija bude prisutna svih 40 minuta i to nije ispoštovane", istakao je Božić.

Crno-beli imaju šest poraza u prvih osam kola ABA, tri u nizu, pa su na deobi poslednje pozicije sa Tajfunom i Sutjeskom, a u sledećem kolu dočekuju lidera lige Budućnost.

"Pred nama je težak raspored, sigurno da vreme nismo imali sada nam ide na ruku da se uigravamo, iako su nam se Džons i Andrić pridružili posle Krke", zaključio je trener Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve