Nova vest
Košarka

Utorak, 20.10.2015.

08:27

Milojević: Pametno drugo poluvreme

Trener Mega Leksa Dejan Milojević kaže da je njegova ekipa pokazala karakter u pobedi nad Igokeom 69:68 u šestom kolu ABA lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Foto: KK Mega Leks

“Imali smo problema sa preuzimanjem u odbrani i trebalo nam je malo vremena da se adaptiramo. Takođe, ni šut nas nije služio u prvom poluvremenu pošto smo trojke šutairali 2 od 16. Međutim, drugo poluvreme smo odigrali pametnije i mnogo bolje. Odbrana je stvarno bila sjajna“, rekao je Milojević.

“Čestitam igračima na požrtvovanosti, a brojka od 20 skokova u napadu je uvek pokazatelj borbenosti ekipe. Za tako veliku borbenost smo nagrađeni pobedom sa pola koša. Igokei želim sve najbolje u nastavku sezone, mislim da igraju sjajno i da su ozbiljni kandidati za plasman u plej-of“, dodao je trener Mege, čija ekipa je bila oslabljena neigranjem Samardžiskog i od ranije Zagorca.

Nikola Ivanović bio je jedan od najzaslužnijih za trijumf sa 25 poena i 8 asistencija.

“Bili smo suočeni sa problemima koje smo imali u prethodnim kolima. Loše smo startovali, ali sve čestitke celoj ekipi za čvrst karakter i sjajno odigranu treću deonicu. Izuzetno težak meč i važna pobeda koja će nam mnogo značiti na polju samopouzdanja. Posle teškog rasporeda na početku sezone imamo priliku da u predstojeća dva kola odigramo dva kvalitena meča protiv Tajfuna i Sutjeske i napravimo pozitivan ishod u oba meča“, rekao je Ivanović.

Mega sada ima skor od četiri pobede i dva poraza

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve