Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 12.10.2015.

21:58

Milojević: Ponosan sam, nije lako dobiti u Zadru

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da je ponosan na svoje igrače posle pobede nad Zadrom, istakavši da je teško slaviti u dvorani “Krešimir Ćosić”.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Foto: Mega Leks

Mega je protiv Zadra slavila sa 81:76 i tako je došla do trećeg trijumfa ove sezone, pošto je meč prelomila u poslednjoj četvrtini.

“Jako bitna utakmica za nas jer smo svima dali do znanja da protiv svakoga idemo na pobedu”, naglasio je Milojević.

Odbranu igramo prilično dobro osim što smo dopustili protivniku previše skokova u napadu. Samo zbog toga se prvo poluvreme nije završilo plus za nas, Zadar je dobio samopouzdanje pogodio neke šuteve i smanjio na tri razlike. U drugom poluvremenu je bilo očekivano, koš na koš, ali se nismo predavali kada je Zadar poveo. Zato smo u završnici meča nagrađeni kada smo pogodili tri trojke zaredom, otišli na nedostižnu prednosti i zasluženo pobedili. Ponosan sam na svoje igrače jer nije nimalo lako dobiti Zadar u njegovoj dvorani”, dodao je Milojević.

Đorđe Simeunović istakao je da su želja i energija u odbrani bile presudne za važan trijumf na teškom gostovanju.

Čestitam saigračima na ovoj važnoj pobedi. Mislim da je presudila naša velika želja i energija, pre svega u odbrani. Znali smo kakvo nas gostovanje očekuje i ovde je uvek lepo, ali i vrlo teško igrati jer je Zadar grad košarke. U prvom poluvremenu smo imali velikih problema sa njihovim skokom u napadu, ali smo odbrambeno odigrali vrlo dobro. U ključnim trenucima nas je poslužio i šut i napravili smo brejk”, naglasio je Simeunović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve