Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 12.10.2015.

23:21

"Partizan je institucija evropske košarke"

Trener Sutjeske Dušan Dubljević rekao je da Partizan predstavlja instituciju evropske košarke.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Photo: Foto MM

Dubljević je dodao da očekuje teško gostovanje, bez obzira na trenutne probleme ’crno-belih’.

"Utakmica sa Partizanom sigurno je veliki izazov za našu ekipu jer u goste idemo evropskoj košarkaškoj instituciji. Znamo svi da Partizan prolazi kroz težak period, da su podmladili tim, međutim, oni koji su dobro informisani znaju da se radi o ekipi sa velikim potencijalom i sigurno će uz najavljena pojačanja podizati nivo svoje igre i biti konkurentni za gornji deo tabele", rekao je Dubljević sa sajt takmičenja.

Nikšićani imaju dve pobede, jednu više od Partizana, a u Beograd stižu bez povređenih Nikole Koraća i Marka Kovača.

"Što se nas tiče evidentno je da nismo razočarali na otvaranju prvenstva. Utakmica sa protivnikom kao što je Partizan kao i sam ambijent u njihovoj dvorani mnogo motivišu i nadam se većem broju raspoloženih igrača", dodao je Dubljević.

Krilni centar Sutjeske Radosav Spasojević veruje da njegov tim može da ostvari pobedu u Beogradu.

"Partizan nije neko kome možemo da pretimo, ali svakako da ćemo dati maksimum i pokušati da trijumfujemo, što neće biti nimalo lako. Iz utakmice u utakmicu napredujemo kao ekipa i atmosfera u klubu je sjajna. Respektujemo Partizan, ali idemo na pobedu", rekao je Spasojević.

Utakmica 5. kola ABA lige Partizan – Sutjeska igra se u utorak od 21 sat u hali Pionir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

91 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve