Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 12.10.2015.

15:33

Cirbes o tetovažama, Srbiji, uključio se i Kalinić

Centar Crvene zvezde Majk Cirbes putem Tvitera odgovarao je na pitanja navijača o svojim tetovažama, Srbiji, Zvezdi...

Izvor: SO

Autor: SO

Default images
Starsport

“Omiljena pesma mi je ’Zvezda mi je sve“, izdvojio je Majk svoju najdražu navijačku pesmu, a zatim odgovorio na pitanja u vezi sa tetovažama: “Sa 17 godina sam uradio prvu tetovažu, trenutno ih imam sedam. Tetovaža na ruci je moja majka i većima mojih tetovaža ima veze sa porodicom“.

Cirbes kaže da mu iz Nemačke najviše nedostaju porodica i prijatelji, da voli da jede sarmu, a na poziv iz Vranja na roštilj odgovorio je da će se potruditi da uklopu u obaveze.

U komunikaciju se uključio i Cirbesov doskorašnji saigrač Nikola Kalinić, pa je bilo šale i peckanja. Kalinić je upitao Majka da li se plaši šestog novembra, kada Fenerbahče sa Kalinićem igra sa Zvezdom, a Cirbes je odgovorio:

“Ne plašim se da igram protiv bilo koga, posebno ne protiv tebe :)“.

Na konstataciju da je Kalinić u Fenerbahčeu uzeo dres sa brojem 33 koji Nemac nosi u Zvezdi, Cirbes je rekao:

“Verovatno je uzeo taj broj zato što sam mu ja idol, sada je to i zvanično priznao“, napisao je Cirbes, a Kalinić je uz smeh odgovorio da je Cirbes brzo zaboravio kako ga je Nikola upoznao sa Zvezdom, Srbijom, košarkom...

Na pitanje da li se smatra prvim zavodnikom ekipe posle ženidbe Branka Lazića, Cirbes se našalio rečima:

“Zašto posle Laze, zar nije to i do sada bio slučaj?“.

Istakao je Majk da je Zvezda prošle godine bila pravi tim i da je teško izdvojiti ko mu najviše nedostaje, ali da je najviše vremena provodio sa Čarlsom Dženkinsom. U konverzaciju se uključio upravo ’Đenka’ pitanjem ko je Cirbesu omiljena srpska pevačica, verovatno aludirajući na neku internu šalu.

Cirbes je igranje pred Delijama opisao kao “ludo“, rekao je da mu se osim Beograda sviđa i Novi Sad, kao i da se ne bavi nijednim drugim sportom u slobodno vreme.

Usledilo je i pitanje zašto je ostao u Zvezdi, a Majk je odgovorio: “Sve. Volim Srbiju, igram Evroligu, navijači su najbolji. Ovde sve poznajem i zašto bih onda menjao?“

Kao najemotivniju utakmici u dresu Zvezde Cirbes je izdvojio meč sa Galatasarajem u Istanbulu, koji su crveno-beli izgubili posle dva produžetka, a potom su i saznali za smrt navijača Marka Ivkovića.

Cirbes je rekao da se “plaši da pokuša“ da ponese Sofoklisa Skorcanitisa na leđima, kao i da je on najjači centar protiv kojeg je igrao. Od bendova iz svoje domovine Cirbes je preporučio pevača Xavier Naidoo.

Majk je rekao da očekuje punu Kombank arenu u meču sa Strazburom, a uporedio je i Gala Mekela i Markus Vilijamsa:

“Drugačiji su tip igrača, Mekel poznaje igru. Videćemo kako ćemo se uklopiti kroz sezonu, za sada ide dobro“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve