Nova vest
Košarka

Subota, 03.10.2015.

00:22

Božić: Nedopustive 'prazne' četvrtine

Trener Partizana NIS Petar Božić ćestitao je Metalcu na pobedi u prvom kolu ABA lige, istakavši da crno-beli ne smeju da imaju 'prazne' četvrtine.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

"Čestitam Metalcu na borbenoj utakmici i na pobedi. Dobar deo utakmice smo odigrali hrabro i agresivno, međutim treća četvrtina je bila potpuno prazna za nas i to ne smemo sebi da dozvolimo. Ova ekipa je u fazi kompletiranja, oscilacije u igri jesu normalne, ali onoliko praznih minuta ne smemo sebi da dozvolimo", rekao je Božić.

Metalac je na zatvaranju prvog kola ABA lige tek posle velike borbe i drame uspeo da nanese prvi poraz crno-belima u istoriji njihovih duela.

"Bilo je dobrih momenata, dobre cirkulacije lopte. Metalac je pokušavao kombinovanim petorkama, što visokim, što niskim da igra sa nama, i tu smo imali solidna rešenja, ali u parametru skoka, gde su oni u trećoj četvrtini imali u jednom momentu četiri lopte zaredom u napadu je pokazivao da im je želja u tom momentu bila veća nego nama. Na kraju završnica... Sreća je u onom momentu kada se Malešević okliznuo bila na strani Metalca. Ostaje nam da se okrenemo sledećim utakmicama, da izvučemo pouke i da budemo sve bolji i bolji", zaključio je Božić.

Najiskusniji igrač iz redova Beograđana, Čedomir Vitkovac smatra da su njegovi mlađani saigrači pokazali karakter.

"Odigrali smo hrabru utakmicu što je za našu mladu ekipu bitno, pokazali smo karakter, ali ima stvari na kojima moramo raditi u nastavku. Siguran sam da će iz utakmice u utakmicu to sve bolje izgledati", rekao je Vitkovac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve