Nova vest
Košarka

Petak, 02.10.2015.

15:03

Mitrović: Već sada je važno

Kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je da je za njegovu ekipu veoma važno da niže pobede već na početku sezone.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

’Crveno-beli’ su odbranu titule u ABA ligi započeli pobedom nad Mega Leksom sa 76:70, a već u subotu od 17 časova u hali „Pionir“ dočekuju Budućnost.

Mitrović očekuje još jednu tešku utakmicu protiv ekipe koja će se, po njegovim rečima, boriti za sam vrh tabele.

Budućnost je sigurno jedan od kandidata za najviši plasman, to pokazuje iz godine u godinu, plasmanom među četiri najbolja tima. I ove godine sastavili su ekipu koja po imenima ima takvu ambiciju. Ovo je jedan od derbija ove lige, jeste drugo kolo, i možda prerano, ali bi kasnije mogao dosta da utiče na plasman na tabeli. Biće to sigurno dobra, takmičarska utakmica, a pobeda u subotu bi nam mnogo značila za nastavak“, naglasio je Mitrović.

Mitrović je na utakmici sa Megom ušao u odabrano društvo igrača koji su nosili crveno-beli dres i u njemu postigli preko 1.000 poena.

Nisam znao za taj podatak, dok nisam video u pojedinim medijima. Nije mala stvar sigurno, ali za mene su najvažnije pobede tima, da njih bude što više“, rekao je Mitrović.

Karte za utakmicu sa Podgoričanima nalaze se već u prodaji i koštaju 400 dinara za tribine, 600 za parter, 800 za plavu i belu ložu, 1.000 za ložu i 5.000 za mesta pored terena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve