Nova vest
Košarka

Petak, 02.10.2015.

10:38

Nova era Partizana

Košarkaški klub Partizan ulazi u novu eru, prošla su vremena apsolutne regionalne dominacije, ali u Humskoj se nadaju početku nove serije uspeha.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
foto: StarSport

Otišao je dugogodišnji guru crno-belog tima Duško Vujošević, nasledio ga je čovek koji je godinama predstavljao njegovu produženu ruku na terenu Petar Božić, koji ograničen finansijskim okolnostima mora da se okrene mladim i neafirmisanim igračima, u želji da zadovolji ogroman apetit vernih "grobara".

Božić će pre svega morati da se osloni na mlade momke koji su se istakli prethodnih godina, Vanju Marinkovića i Mihajla Andrića, a tu je i nekoliko novih imena kao što je bosanskohercegovački košarkaš Adin Vrabac.

Crno-beli posle dugog niza godina prvi put ne ciljaju prvo mesto u ABA ligi i titulu, prioritet je finansijska stabilizacija kluba, dok je ekipa ispred sebe kao cilj postavila plasman u Evrokup, a korak više bi bio plej-of takmičenja.

"O ciljevima je teško govoriti s obzirom na situaciju u klubu. Prioritet je finansijska situacija, pa mi radimo u tim okvirima, idemo korak po korak", rekao je za B92 trener Partizana Petar Božić.

Opširnije u našoj rubrici Teme

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve