Nova vest
Košarka

Utorak, 08.09.2015.

22:03

Vujošević: Legitimno, kao i dugovanja prema meni

Bivši trener Partizana Duško Vujošević rekao je da je njegova smena "legitimno pravo" nove uprave, kao i regulisanje dugovanja prema njemu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
foto: StarSport

Nova uprava kluba odlučila je da ne produži ugovor sa trenerom koji je doneo 23 trofeja u Humsku 1.

"Ja takvom odlukom nisam zadovoljan, jer smatram da ne postoji nijedan sportski motiv koji bi mogao da je prouzrokuje, već da su razlozi za njeno donošenje dublji i složeniji", rekao je Vujošević agenciji Beta.

"Meni je istekao ugovor i potpuno je legitimno pravo nove uprave da sagleda svoje interese, koji su složeni, i da se u skladu s time odredi. Kao što se odredila da se ne produžava ugovor sa mnom", dodao je Vujošević.

Međutim, Vujošević sada očekuje i da klub izmiri dugovanja prema njemu, koja nisu mala.

"Takođe, kad pričamo o legitimnosti, legitimna obaveza, koja proističe iz prethodnih ugovora, jeste da se regulišu ne mala dugovanja prema meni", rekao je trofejni trener.

Vujošević je posebno naglasio nezadovoljstvom načinom na koji mu je saopštena odluka UO KK Partizan.

"Zna se da sam po nacionalnosti Partizanovac. Partizan ostaje moja ljubav i nadam se da će to ostati prepoznato kod armije navijača. Upravo iz toga razloga ne smatram da je ovakva odluka trebalo da mi se saopštava preko posrednika, da se drugi ljudi dovode u neugodnu poziciju, a to je ovaj put bio Miško Ražnatović. To je moralo da se obavi normalnim razgovorom, lice u lice uz kafu sa onima koji su takvu odluku doneli", rekao je Vujošević.

Vujoševiću je ovo bio treći mandat u Partizanu, sa kojim je osvojio ukupno 23 trofeja, a učestvovao je i u osvajanju 11 od 13 uzastopnih titula prvaka Srbije crno-belih.

"Dogodine će se i ovo lane zvati", zaključio je Duško Vujošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

336 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve