Nova vest
Košarka

Četvrtak, 03.09.2015.

09:55

Tepić potpisao za PAOK, debi protiv Zvezde

Doskorašnji košarkaš Partizana Milenko Tepić potpisao je za solunski PAOK, potvrdio je njegov menadžer Miodrag Ražnatović.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Tepić će se u petak pridružiti novim saigračima, a u dresu ’crno-belih’ debitovaće naredne subote, 12. septembra, na turniru u Kraljevsu u duelu sa Crvenom zvezdom.

28-godišnjem Novosađaninu je ugovor sa vicešampionom Srbije istekao na kraju prošle sezone, a iako je trenirao sa ’crno-belima’ od početka priprema je najavljivao takav rasplet.

Tepić je tako postao treći srpski košarkaš solunskog tima, čije boje već brane Nikola Mirković i Uroš Duvnjak. Njima bi mogao da se pridruži i Đoko Šalić, koji trenira sa PAOK-om.

Dosadašnji bek Partizana je prošle sezone u ABA ligi na 28 utakmica imao prosek od 6,9 poena, 4 skoka i 2,5 asistencije po meču.

Posle odlaska Tepića, trener Partizana Duško Vujošević u narednoj sezoni može da računa na Eda Murića, Vanju Marinkoviža, Mihajla Andrića, Miloša Glišića, Boža Đumića, Petra Aranitovića, Janisa Kuzeloglua i Miloša Koprivicu. Uz njih, sedmorica košarkaša se nalaze na probi u redovima ’crno-belih’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve