Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 24.08.2015.

14:52

Danilović: Dule radio ono što nije njegov posao

Odlazeći predsednik Partizana Predrag Danilović kaže da mu je trener Duško Vujošević 'drugi otac', ali i da se ne slaže sa njegovim nastupima u javnosti.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

"Duško Vujošević i ja imamo odnos 29 godina i bio mi je drugi otac kada sam došao ovde. Ne slažem se sa Vujoševićevim nastupima u javnosti i ne treba da bude politicki subjektivan jer mislim da sportski klub ne treba da se bavi tim stvarima", rekao je Danilović.

Legendarni državni reprezentativac podneo je na redovnoj Skupštini neopozivu ostavku na funkiciju prvog čoveka kluba, a brigu o klubu preuzeće petočlana radna komisija.

"Dule je veliki stručnjak i bilo mu je dozvoljeno da radi i ono što nije njegov posao, ali mislim da je sada prevršio meru i prešao granicu i tu je negde i moja krivica. Pokušavao sam da razgovaram s njim o tome, ali nisam uspeo i tu je moja odgovornost", dodao je Danilović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve