Nova vest
Košarka

Petak, 07.08.2015.

20:03

Igokea: Nastić neprofesionalan, ide u Zvezdu

Trener Željko Lukajić rekao je da je Stefan Nastić izigrao poverenje svoje agencije i poneo se neporofesionlano prema Igokei za koju je trebalo da potpiše.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
Getty Images

Ekipa iz Aleksandrovca pre desetak dana saopštila je da u svoje redove dovodi doskorašnjeg studenta koledža Stenford, a Nastić je to demantovao preko Tvitera.

”Suprotno onom što je bilo objavljeno na internetu, ja nikada nisam potpisao ugovor sa košarkaškim klubom Igokea. Ja tražim opcije i očekujem novo poglavlje”, napisao je Nastić na Tviteru.

Igokea saznaje da će on potpisati ugovor sa Crvenom zvezdom.

"Istina je da Nastić nikada nije potpisao ugovor sa Igokeom, međutim, mi smo potpisali ugovor sa njegovom menadžerskom agencijom i praktično je sve bilo završeno oko njegovog prelaska u naš klub. Nastić se poneo izuzetno neprofesionalno i izigrao poverenje svoje agencije, a mislim da je time najviše naštetio sebi. Slušajući savete pojedinih ljudi iz Novog Sada, trenera koji su ga savetovali zbog sitnih ličnih interesa, nazivajući pri tom Igokeu pogrdnim imenom, on je izabrao klub u kojem objektivno neće dobiti šansu. Mislim da je za njega bolja opcija bila da dođe u Igokeu, da se izgradi i igrački i generacijski i da nakon toga napravi veliki transfer, međutim, on sam je izabrao drugu, za njega lošiju opciju. Žao mi je što je slušao ljude koji imaju školu košarke, a da za petnaest godina nisu izbacili nijednog igrača", rekao je trener Igokee Željko Lukajić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve