Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 03.08.2015.

22:35

Otkazan drugi duel Srbija - Mađarska

Košarkaška reprezentacija Srbije nije odigrala drugu planiranu utakmicu sa selekcijom Mađarske na pripremama u Kranjskoj Gori.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Starsport

Taj susret zatvorenog tipa trebalo je da bude odigran u ponedeljak, nakon što su izabranici selektora Aleksandra Đorđevića u prvom prijateljskom odmeravanju snaga u nedelju pobedili Mađare sa 81:61.

Razlog otkazivanja meča je izostanak pojedinih igrača, potvrdio je za Sportski žurnal Đorđevićev pomoćnik Jovica Antonić.

"Na ideju da odigramo dve utakmice došli smo kada smo mislili da ćemo na raspolaganju imati 18 spremnih igrača, pa da im podelimo minutažu. Medjutim, Marjanović je u SAD, imamo trojicu sa lakšim povredama, Teodosića, Ercega i Milosavljevića, dok Bjelica tek počinje da trenira, i ne bi bilo u redu da opteretimo 13 igrača da za manje od 24 sata igraju dve utakmice", rekao je Antonić.

Otkazivanje meča nije promenilo ritam rada. Pre podne je bilo slobodno, a u 18 sati igrači su imali taktički trening u dvorani Vitranc.

Reprezentacija Srbije napušta Kranjsku Goru u četvrtak, a 7. i 8. avgusta učestvovaće na turniru u Francuskoj, gde će se sastati sa selekcijom domaćina i Rusije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve