Nova vest
Košarka

Nedelja, 02.08.2015.

13:45

Sale: I Boltu oteknu noge, a ne Bobiju

Selektor košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević izjavio je da će se centar Boban Marjanović priključiti timu u utorak, ali da ne želi mnogo da priča o toj temi.

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images
Starsportphoto

Đorđević je istakao da priča o eventualnom odsustvu Marjanovića utiče na koncentraciju cele ekspedicije koja se u Kranjskoj godi priprema za Evrobasket.

On je pohvalio rad igrača na pripremama, rekavši da je osnovni cilj plasman u finale koje će doneti i vizu za Olimpijske igre.

“Bez obzira na male povrede koje imali dvojica, trojica igrača, to će biti sve u redu i sanirano kako treba. Optimista sam. Moram javno da pohvalim odnos igrača prema radu. Kao čoveku koji kroz treninge želi da dođemo do prepoznatljive igre, za mene je to dobra stvar. Šteta sto su nam zatvoreni treninzi da vidite kolikom žestinom i željom rade na treninzima. Ne bežimo od uloge favorita, ali za mene, ima osam favorita. Nas prvi cilj je plasman na OI, direktno nas tamo vodi samo finale i naš cilj je direktan plasman. To bi bio sjajan rezultat za nas. Igrački i individualni kvaliteti su se popravili ove sezone. Mnogi igrači su postali nosioci svojih timova, u to su se iskristalisali tokom sezone i to je jedan dodastni kvalitet našem timu”, rekao je Đorđević.

Selektor je istakao da će se Bobi priključiti u utorak i da će tada biti poznatija situacija, a onda je usledilo pitanje da li je siguran da će doći?

“Nije moje da pričam o tome u ovom trenutku. To su stvari koje štete našu koncetraciju i fokus na košarku. Šta će se desiti sa njim, o tom-potom. Tokom putovanja od 20 sati oteknu noge i Juseinu Boltu, a ne čoveku od 220 centimetra”, zaključio je Đorđević koji je rekao da neće nikoga zvati i da Marjanović ne bude igrao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve