Nova vest
Košarka

Četvrtak, 16.07.2015.

16:23

Milosavljević: Važno je da smo svi zdravi

Srpski košarkaš i doskorašnji kapiten Partizana Dragan Milosavljević izjavio je da reprezentaciju čeka težak put do konačnog cilja, plasmana na Olimpiske igre.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Starsport

"Sve ekipe imaju najviše ambicije i sve reprezentacije dolaze u najjačim sastavima. Cilj je naravno najbolji plasman na Evropskom prvenstvu i da se kroz šampionat izbori viza za Olimpijske igre. Bitno je da su svi zdravi, i da je medju igračima jako dobra atmosfera, uvek je lakše raditi u takvom okruženju" izjavio je Milosavljević Tanjugu.

Novi član nemačke Albe, naglasio je da sa nestrpljenjem očekuje da zaigra za svoj novi klub.

"Alba ima sličan sistem kao Partizan i drago mi je što idem u jedan takav klub, naravno i kod našeg trenera Saše Obradovića. Mislim da sam doneo pravu odluku o nastavku karijere i jedva čekam da zaigram za svoj novi klub", dodao je srpski košarkaš.

Bivši kapiten Partizana osvrnuo se na proteklu sezonu i ponovo naglasio da je klub u veoma teškoj finansijskoj situaciji.

"Teška situacija je bila u klubu prošle sezone, ima dosta problema i bilo je jako teško igrati u takvim uslovima. Znam da će Partizan pronaći rešenje i iz svega toga izači još jači. Nisam više tu, ali srce ostaje zauvek crno-belo", zaključio je Milosavljević.

Tokom karijere Milosavljević je osim Partizana nastupao i za Napredak iz Kruševca i Radnički iz Kragujevca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve