Nova vest
Košarka

Sreda, 08.07.2015.

15:13

EL: Zvezda u četvrtak dobija protivnike

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak će saznati imena protivnika u Evroligi za sezonu 2015/2016.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
kkcrvenazvezda.rs

Žreb za sastav grupa elitnog klupskog takmičenja Evrope biće održan u Barseloni sa početkom u 13 sati, a Crvenu zvezdu na ovoj ceremoniji predstavljaće direktor kluba Davor Ristović.

Kao što je poznato crveno-beli su na osnovu rezultata u evrokupovima u prethodne tri sezone smešteni u četvrtom šeširu zajedno sa ekipama Žalgirisa, Armanija i Bamberga što automatski znači da su to timovi sa kojima Zvezda neće moći da se sastane u prvoj fazi.

Žreb će kao i do sada biti poludirigovan što znači da ekipe iz jedne lige ne mogu biti zajedno u istoj grupi prve faze takmičenja.

I šešir: CSKA Moskva, Real Madrid, Barselona, Olimpijakos
II šešir: Makabi, Panatinaikos, Fenerbahče Ulker, Anadolu Efes
III šešir: Himki, Laboral Kuća, Lokomotiva Kuban, Unikaha
IV šešir: Žalgiris, Armani, Crvena zvezda Telekom, Bamberg
V šešir: Pinar Karšijaka, Darušafaka, Cedevita, Bajern
VI šešir: Dinamo Sasari, Zelena Gora, Strazbur, Limož

„Za Crvenu zvezdu je jako važno da je zadržala kontinuitet učešća u Evroligi. Već treću godinu zaredom Zvezda će se takmičiti u elitnoj evropskoj konkurenciji, a ostalo je samo da saznamo ko će nam biti protivnici. Nezahvalno je davati bilo kakve prognoze kada je žreb u pitanju. Sačekaćemo da sve prođe, da saznamo imena rivala pa ćemo moći nešto više da komentarišemo“, poručio je iz Barselone direktor Crvene zvezde Telekom Davor Ristović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve