Nova vest
Košarka

Četvrtak, 25.06.2015.

14:58

B92: Đorđević na pregovorima u Atini

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Saša Đorđević već dva dana boravi u Atini gde pregovara o preuzimanju Panatinaikosa.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images
kss.rs

Kako nezvanično saznaje B92, Đorđević je u pregovorima sa vlasnicima Panatinaikosa braćom Janakopulos i vrlo brzo bi mogao da postane trener 'Zelenih'.

Ugledni list “Sport24” preneo je tokom dana da su čelnici kluba iz Atine veliki optimisti i da bi već u petak mogli da postignu dogovor sa Đorđevićem kako bi na klupi nasledio Duška Ivanovića, koji je dobio otkaz u finišu sezone.

Prepreka Đorđevićevom dolasku u grčkog velikana mogli bi da predstavlja njegova želja da nastavi da vodi reprezentaciju Srbije, zbog čega je ranije odbijao ponude Reala, Olimpijakosa, Armanija i Varezea.

Pored Đorđevića, kao potencijalni kandidati spominju se nekadašnji pejmejker 'Zelenih' Šarunas Jasikevičijus i srpski trener Igor Kokoškov.

Tokom trenerske karijere vodio Beneton, a reprezentaciju Srbije preuzeo je u decembru 2013. godine i prevodio je do finala Mundobasketa u Španiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve