Nova vest
Košarka

Sreda, 24.06.2015.

14:23

Nedović u Zvezdinom kampu na Zlatiboru

Reprezentativac Srbije i bivši prvotimac Crvene zvezde Nemanja Nedović bio je specijalan gost kampa crveno-belih na Zlatiboru.

Izvor:

Autor:

Default images
kkcrvenazvezda.rs

Nedović je sa kamperima podelio svoja igračka iskustva, pričao je o značaju rada na košarkaškim kampovima i delio savete kako postati vrhunski košarkaš.

Nedović je odgovarao na brojna pitanja koja su se najviše odnosila na njegov boravak u NBA u dresu Golden Stejt Voriorsa.

"Veoma mi je drago da sam promoter baš Zvezdinog kampa. Moram da priznam da sam bio prijatno iznenađen celokupnom organizacijom, ali i ponosan jer se u Zvezdi sa ovim klincima veoma profesionalno radi. Činjenica da je kamp selekcionog karaktera i da će najtalenotovanija deca imati šansu da budu izabrana za Zvezdine tamičarske timove je pravo osveženje i najbolji put da se mladim i perspketivnim klincima pruži šansa da zaigraju u velikom klubu kao što je Crvena zvezda. Uslovi za rad kao i ovi treneri koji su maksimalno posvećeni deci su izvanredni i nadam se da ću i sledeće godine biti gost Zvezdinog kampa da ću biti u prilici da se družim sa decom jer jako dobro znam koliko njima sve to znači", poručio je Nedović, koji će naredne sezone promeniti sredinu, pošto Valensija više nije zainteresovana za njegove usluge.

Svi kapaciteti kampa na Zlatiboru su popunjeni, a zbog velikog interesovanja KK Crvena zvezda od 1. do 7. jula organizuje i kamp u Vrnjačkoj Banji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve