Nova vest
Košarka

Četvrtak, 18.06.2015.

23:00

Mitrović: Šta reći za celu sezonu?

Kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović izjavio je posle osvajanja titule u Superligi Srbije da je veoma ponosan na celu ekipu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Starsportphoto

Košarkaši Crvene zvezde novi su prvaci Srbije, pošto su maksimalnim rezultatom u pobedama savladali Partizan u finalnoj seriji Košarkaške Superlige Srbije.

‘Crveno-beli’ su pobedili večitog rivala treći uzastopni put 58:54 – donevši timu sa Malog Kalemegdana 13. titulu u klupskoj istoriji, prvu od 1998. godine.

Zvezda je kompletirala triplu krunul, pošto je prethodno osvojila Kup Radivoja Koraća i došla do pehara u ABA ligi.

„Šta reći za celu sezonu. Ostao sam bez teksta. Srećan sam i veoma ponosan na ove momke. Napravili smo uspeh koji Crvena zvezda odavno nije uspela“, rekao je Mitrović za RTS odmah posle meča.

Trener novog šampiona Dejan Radonjić nije mogao odmah da analizira finalnu seriju.

„Dosta je teško sada komentarisati i remizirati. Biće vremena za analizu. Osećaj je fantastičan – napravili smo nešto što se dugo čekalo. Ostvarili smo nešto veliko – protiv Partizana smo dobili sa 3-0 i ponovo imali težak meč. Vidite i sami, ovo je velika radost“, dodao je Radonjić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve